LEER LEVEN VANUIT POSITIVITEIT,  GEVOEL EN KRACHT                                                                                                                               


Even voorstellen..


Mijn naam is Daniëlle Appelman, geboren in 1972 en ik woon in Vollenhove.
Energetisch therapeut en Medium.
Dierenvriend, natuurliefhebber en levensgenieter.
Ik heb altijd grote interesse gehad in het wel en wee van mensen en welke emotie dit met zich meebrengt. Ook mijn gevoel en interesse voor de spirituele en paranormale wereld maken deel uit van mijn dagelijkse 'zijn'.

In mijn leven als hoogsensitief persoon heb ik mooie hoogtepunten meegemaakt, maar ook diepe dalen en ik merkte dat ik met deze levenservaring andere mensen kon steunen en adviseren.
Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar opleidingen die zouden passen bij mijn levensopvattingen. Omdat ik dan nog beter gebruik kon leren maken van deze mooie eigenschap die mij is gegeven én een praktijk kon gaan starten. 
Op deze manier kan ik nog meer mensen bereiken en helpen, waardoor wij onszelf en de wereld een stukje ontspannender, gezelliger, gezonder én liefdevoller kunnen maken.

Mijn Praktijk heet PranaBloom 
Prana  = Levensenergie
Bloom = Bloeien 
Het houdt in dat jij mag gaan bloeien in jouw levensenergie. 
In mijn praktijk geef ik diverse energetische healingen en reinigingen, met daarbij de benodigde begeleidingen. Dit om jouw bewustzijn te veranderen en de valkuilen in te mogen gaan zien die wij in onze maatschappij vaak onbewust oplopen.
Wij gaan samen in gesprek en beslissen dan wat de prettigste behandelmethode voor jou is. 
Ik werk met de Mahatma energie, dit is een healingsenergie die alle stralen van het Universum vertegenwoordigd. In verbinding met jouw hogere zelf krijg jij precies de hoeveelheid energie/healing/reiniging die jouw lichaam aan kan, niet meer en niet minder. Naast de Mahatma energie werk ik met andere energievormen, dat is te lezen onder de kop Energetisch.

Als Medium help ik tussen de communicatie van onze overleden naasten en de mensen die hier graag een boodschap van willen ontvangen. Hierover is meer te lezen onder de kop Mediamiek.


Op het gebied van de Energetische wereld en persoonlijke groei is niemand ooit uitgeleerd, dus blijf ik doorlopend opleidingen, trainingen en cursussen volgen.


Opleidingen

Via de One Consciousness Academy heb ik al vele fantastische opleidingen mogen volgen en ik ben erg dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!
Ik kan mensen nu vanuit professionaliteit helpen en begeleiden, dit geeft mij veel energie en het geeft ook prachtige resultaten.
  
Opleidingen / Trainingen / Cursussen:
 
Mahatma Avatar van Synthese Master
Mahatma Avatar van Synthese Advanced I Ancestral Work
Mahatma Avatar van Synthese Advanced II
Mahatma Avatar van Synthese Advanced III
Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer

Mahakali Empowerment & Gtummo Healing and Protection
 
World Awakening Journey
Melchizedek Teachings
Divine Soul Healing
Golden Age Classes
High Angel Light Frequency 
Melchizedek Power & Satsang

Inner Mastery Intensive   
Inner Mastery Advanced