LEER LEVEN VANUIT POSITIVITEIT,  GEVOEL EN KRACHT                                                                                                                               


ENERGETISCHE BEHANDELINGEN


Wil jij graag verder groeien op het mentale vlak of zit je niet lekker in je vel, heb je pijnen of voel je ongemakken? 
Dan kan ik jou aan inzichten helpen door middel van gesprekken, begeleiding en/of energetische behandelingen. 
De oorsprong van een probleem begint altijd in het energieveld en komt daarna pas in het lichaam tot uiting.
Energetische behandelingen helpen om jouw energiesysteem op te schonen en bij te stellen, zodat jouw lichaam en geest de ruimte en kans krijgen om onderliggende oorzaken van klachten te ontdekken en aan herstel kunnen gaan werken. 
Jijzelf bent echter degene die aan dit herstel gaat werken, niemand anders kan dit voor jou doen, ik geef de handvatten en de begeleiding hierbij zodat je weer leert om in jouw levenskracht te komen staan.

Ik mag op energetisch vlak werken met Mahatma Energie* maar ook met de Holy Trinity Energie, Raster Energie en Goldhealing. Daarnaast werk ik ook met een Chakra clearing, Karma clearing, het terughalen van verloren zielsdelen en het activeren van de Aardester. Deze energievormen en behandelingen leg ik jou uit in een gesprek en per keer overleggen wij welke energievorm of behandeling er voor jou geschikt is op dat moment. 

* Mahatma is de nieuwetijds-energie van dit Gouden tijdperk. Het bestaat al sinds het begin der tijden, maar is door dit tijdperk nu beter bereikbaar.
Het betekent letterlijk 'grote ziel'.
Mahatma is een krachtige en helende breedspectrum energie die alle stralen van het Universum vertegenwoordigd. Het is momenteel de meest uitgebreide energievorm waar mee gewerkt mag worden op aarde en gaat tot diep in de essentie van jouw ‘zijn’.  (BRON: ocacademy.eu)

Voorafgaand aan de behandelingen houden wij een kennismakingsgesprek. Als het gevoel bij ons beide goed is dan houden we later een intakegesprek en maken wij een behandelplan. Wederzijds vertrouwen en eerlijkheid staan bij mij heel hoog in het vaandel.
Na het kennismakingsgesprek krijg jij een lichte energetische behandeling, zodat je het gevoel van een energieoverdracht kan ervaren. Hierbij zit jij op een stoel.

Bij een aantal behandelingen lig jij comfortabel op een - naar keuze - ligstoel of ligbank en zit of sta ik naast je. Bij andere behandelingen zit jij in een stoel en leg ik mijn handen zachtjes op jouw schouders of lig jij op de behandeltafel en zet ik mijn handen zacht op jouw lichaam. Bij alle behandelingen kan je de kleding aanhouden.

Tijdens en na de behandelingen krijg je een ontspannen sereen gevoel over je heen omdat jouw lichaam deze energie herkent, het is namelijk een energievorm die uit de basis van ons bestaat komt.

De behandelingen helpen je om jouw beperkingen in het leven te mogen inzien en deze om te gaan zetten in on-beperkende acties en inzichten. De behandelingen hebben een langdurige uitwerking. 
Tijdens een behandeling sta ik in verbinding met jouw hogere zelf en zo krijg jij precies de hoeveelheid energie/heling/reiniging die jouw lichaam aan kan en nodig heeft, niet meer en niet minder. Hierbij fungeer ik niet als doorgeefluik van energie, maar bén ik de energie. Ik faciliteer de energie dus vanuit mijn eigen krachtige energieveld.

 
Energetische behandelingen kunnen hulp bieden en/of verlichting geven aan:
- omgaan met hoogsensitiviteit
- onzekerheid
- overspannen/burn-out/depressie/stress
- vermoeidheid/lusteloosheid
- hoofdpijn/spier- en reumatische pijnen
- angsten/onrust/woede
- slaapproblemen
- verdriet/trauma/rouwverwerking
- rug-, nek- en schouderklachten
- darmklachten
- pijn waarvoor geen direct oorzaak in het fysieke lichaam wordt gevonden
- vastlopen in dezelfde patronen
- negatieve overtuigingen over het leven en jezelf
- je niet thuis voelen op de wereld
- niet weten wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt 


LET OP: De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. 
Mensen met een zwaar psychisch verleden, zoals schizofrenie of psychose, met een pacemaker, ernstige hartproblemen of met epilepsie mogen niet behandeld worden. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid dit aan mij te melden voor aanvang van een behandeling, doe je dit niet is de kans op een aanval groot. 

Energetische behandelingen zijn geen vervanging van medische behandelingen. Wel is het een waardevolle aanvulling. De behandelingen zijn erop gericht jou te ondersteunen weer in jouw levenskracht te komen en jezelf verder te ontwikkelen.