LEEF VANUIT POSITIVITEIT,  GEVOEL EN KRACHT                                                                                                                               

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen. Ik fungeer dus als de brug tussen de wereld van onze overleden naasten en de levende mensen.

Ik kan mij openstellen voor de frequentie van waaruit overledenen willen communiceren met ons.
Onze overleden naasten willen graag met ons praten.
Ook kan ik in de voorouderlijn kijken en boodschappen doorgeven van de voorouders. Hier kunnen bijvoorbeeld stukken uit naar voren komen die al generaties in de familielijn spelen. Dit zorgt voor inzichten en kan meteen heling met zich meebrengen in de familielijn.

In een consult is het mogelijk om te kijken wie er doorkomt en graag iets wil zeggen. Ook is het mogelijk om een foto mee te nemen van een overleden naaste, om via deze wijze gericht in contact te komen. 

Een consult duurt tussen de 30 en 60 minuten. Ik ga niet in trance, maar blijf in contact met jou. Hierdoor kan je vragen stellen, dingen opschrijven en blijft de energie fris en zuiver.

Energetische Reading

Tijdens een Energetische Reading help ik jou om inzichten te krijgen in jouw leven en wat er onbewust kan spelen. Ook kunnen er blokkades naar voren komen die zorgen dat jij beperkt wordt in het leven. 
Ik stem mij af op jouw energie en samen gaan wij in gesprek over wat ik tegenkom. Dit kan leiden tot inzichten en tot een opening om jezelf meer te gaan begrijpen.
Tijdens deze Reading blijf ik ook op de mediamieke frequentie ingesteld. 
Op die manier is het mogelijk om via een overleden naaste informatie binnen te krijgen.
Een reading duurt tussen de 20 en 30 minuten.


Terug naar Behandelingen